Computable Award
Voor het 3e jaar op rij!

Voor het 3e jaar op rij is GROUP9 beloond met een Computable Award in het werkgeversonderzoek-ict-organisaties. In 2018 behaalden we de 6e plaats, 2019 2e plaats en dit jaar zijn we trots om wederom de 2e plaats te mogen behalen. 

Lees hier het artikel met onze collega’s Roel, Martijn en Dennis.

/Intro

Nieuwsgierig?

Zoals je in het Computable artikel hebt kunnen lezen, zijn wij niet zomaar een consultancy bedrijf. We zijn klein maar hebben grote ambities. Een platte structuur maar veel medezeggenschap. Gericht op kwaliteit leveren maar met een sociale insteek.

Nieuwsgierig? Of ben je op zoek naar voorbeelden uit de praktijk? Hieronder vind je enkele zaken waar we ons de laatste tijd zoal mee bezig hebben gehouden. Naast het helpen van onze klanten natuurlijk!

/SECURITY

Workshop. Security. Awarenes.

Hoe vergroot je de security awareness van je werknemers? Er is veel informatie te vinden over de best practices van “hardening”; zorgen dat je moeilijker gehackt kunt worden. Maar de noodzaak laten landen is soms een grotere uitdaging. Wij bieden een workshop aan waar de deelnemer in de schoenen van de tegenpartij wordt gezet: de hacker. 

Door middel van verschillende challenges, series van in moeilijkheid oplopende opdrachten, leren we de deelnemer de zwaktes van veel software herkennen en uitbuiten. Hierdoor leren ze deze ook herkennen in hun eigen software en zo deze fouten voorkomen. 

Om de dag een beetje spannend te maken is er een competitie-element aanwezig door de deelnemers in teams tegen elkaar te laten spelen. Begeleiders zijn altijd beschikbaar ter ondersteuning en met periodieke presentaties wordt niet alleen het hoe, maar ook het waarom toegelicht.

/PROJECTEN

Jumbo Hackathon

Onlangs hebben we deelgenomen aan een hackathon met het onderwerp “From food retail to food experience”.

Een team van 6 man sterk heeft in 36 uur een idee bedacht én uitgewerkt tot een werkende mobiele applicatie. Het opleveren van een product/project binnen de gestelde deadline is voor ons dan ook bekend terrein.

Heeft u een project/uitdaging waar u wél het budget voor heeft, maar niet de mensen of in-house expertise? Leg dit probleem zorgeloos neer bij GROUP9 of neem contact met ons op, zodat wij dit samen tot een oplossing kunnen brengen.

We delen onze kennis graag!

Kijk op ons blog.

/CAMUNDA

Open Source BPM

In veel van onze projecten raken we aan de kern van de klantorganisatie en de automatisering ervan in systemen. Voor veel organisaties is het essentieel om de kernactiviteiten correct, efficiënt en zo consistent mogelijk uit te voeren op een traceerbare manier.

Daarvoor worden proces- en beslismodellen gebruikt. BPMN en DMN zijn hiervoor internationaal erkende standaarden, die bovendien modellen opleveren die direct in software kunnen worden geëxecuteerd. Hiervoor zijn er solide, open source frameworks en tools beschikbaar, zoals Camunda BPM. Deze zijn lightweight, krachtig en flexibel inzetbaar mits goed toegepast.

GROUP9 helpt haar klanten in projecten om deze producten effectief in te zetten om de processen van A tot Z en volledig geïntegreerd in hun landschap van model tot resultaat te brengen.