Press Release

Rick & Vincent geven NLJUG JFR Masterclass


Rick Roelofsen van GROUP9 en Vincent van der Zijden van onze zustermaatschappij bright-r geven morgen de JFR Masterclass voor de NLJUG. In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen hebben zij deze masterclass opgezet om de Java Community van Nederland kennis te laten maken met Java Flight Recorder (JFR).


Lees hieronder het persbericht van de NLJUG, of ga naar de aankondiging van de masterclass op de site van de NLJUG voor meer informatie.


Hi NLJUG Member,

It’s high time for another NLJUG Academy. Get ready to get to know all the ins-and-outs of the Java Flight Recorder (JFR)! And guess what, it’s already upcoming Thursday!

Learn why you should use the JFR too.
Expect use cases, live coding and ask your questions directly to our experts including Miroslav Wengner (Java Champion & contributer to the JFR)!

Join us: Thursday the 17th of June, 2021, 14:00-17:00
Sign up for free and receive the livestream link beforehand.

Over GROUP9

GROUP9, opgericht in 2011, is onderdeel van AlfaOne en richt zich op software development, testing en cloud services. Met de labels GROUP9, MStack en Haystaq levert de groep diensten op het gebied Java, Microsoft en automated testing. GROUP9 werkt uitsluitend met senior professionals en heeft een trackrecord op het leiden en uitvoeren van grote software development programma’s. Met Bright-r richt zij zich op aanstormend talent. Begin 2021 is GROUP9 gefuseerd met Merapar. Gezamenlijk realiseerde zij in 2020 een omzet van EUR 27 milioen. Meer informatie is beschikbaar op GROUP9.nl en AlfaOne.nl.

AlfaOne

Voor meer informatie, neem aub contact op met:

GROUP9
Bas van den Eertwegh
bas.van.den.eertwegh@group9.nl
T. +31 (0)6 3199 6609