Onze professionals zijn leidend in hun werk

ZORG VOOR MAXIMALE PROJECTIMPACT

We kijken niet alleen met een technische bril naar het ontwikkelproces, maar denken ook mee op organisatorisch enprocesmatig gebied. Naast ontwikkelcompetenties beschikken onze

Dit leidt tot:

 • Oplossingen on the track, waardoor software snel geïmplementeerd wordt.
 • Tijdswinst doordat we betrokken zijn bij het organisatorische én procesmatige proces.
 • Alle neuzen dezelfde kant op. Vanuit onze ervaring en expertise sturen we mede het project.
 • Het betrekken van de klant en zijn business in het ontwikkelproces. Zo lever je software sneller, vaker en betrouwbaarder op.

/PROJECTEN

Continue een vinger aan de pols

GA VOOR DE VERSNELLING

Alles verandert. Uw business, technologie, de opkomst van nieuwe Java-solutions en de mogelijkheden die deze ontwikkelingen bieden. GROUP9 is niet alleen actief op het technologische vlak, maar praat ook graag mee op organisatorisch en procesmatig vlak. Voor maximale impact zetten we vanaf de eerste stap vol in op de synergie met de klant. Hierdoor besteden we minder tijd aan testen, opleveren en installeren van software. Wij voeren het liefst projecten uit waarin we zelf adviseren.

ONZE ROL ALS GROUP9

Bij GROUP9 doen we zowel projecten bij klanten als voor klanten. Als we bij een project van een klant aansluiten, participeren we echt in het project. Hiervoor stellen we onze specialisten en teams beschikbaar. We vullen dan technisch bepalende rollen in, en nemen (mede) verantwoordelijkheid voor het eindproduct.

GROUP9 voert ook gehele projecten voor klanten uit. Dit gebeurt bij ons op kantoor in Vught. Belangrijk hierbij is dat de klant altijd mee kan kijken. We werken Agile en volledig in de cloud. Zo weet de klant altijd wat de status van het project is.

PROJECTEN WAAR WE AAN WERKEN

Bij GROUP9 zijn we trots op de high value-projecten die we bij onze klanten mogen uitvoeren. Momenteel werken we samen met de volgende klanten en partners:

/WERK IN UITVOERING

Trots op high value-
projecten

Projecten bij klanten

 1. Bij een grote verzekeraar hebben we voor het overkoepelende administratiesysteem een nieuwe architectuur ontworpen en direct geïmplementeerd. Tegelijkertijd hebben we de ontwikkelteams meegenomen in een meer Agile-wijze van ontwikkelen. De extra uitdaging binnen dit project was dat het systeem live was en live moest blijven.
 2. Bij een softwareproducent hebben we een bedrijfsscan uitgevoerd. Hierna hebben we een voorstel ontwikkeld voor de verbetering van de software en het software-ontwikkelproces. Het voorstel bevatte:
 • Een nieuwe architectuur
 • Het reduceren van de technical debt
 • Het verbeteren van het Agile-ontwikkelproces
 • Het verbeteren en automatiseren van het testproces
 • Het doorvoeren van een meer ‘leane’-projectorganisatie

Projecten voor klanten

 1. Voor een financiële dienstverlener hebben we voor de afwikkeling van hun dienstverlening een nieuw workflow-managementsysteem ontwikkeld. Dit hebben we volledig met open source software gedaan.
 2. Voor een pensioenverzekeraar hebben we een systeem op maat gebouwd voor het ‘slim’ vastleggen van de pensioenregelingen. Hierdoor is het implementeren van nieuwe pensioenregelingen nu een stuk simpeler en doeltreffender geworden.

Meer weten? Kom gerust binnen voor een bakkie