Je maakt onderdeel uit van een hecht team

JOIN GROUP9

We werken samen aan uitdagende en inhoudelijke projecten, die onze klanten verder helpen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbinnen we veel van elkaar leren. Belangrijke beslissingen neem je samen met collega’s en opdrachtgevers. Hierbij is eigen verantwoordelijkheid doorslaggevend.

Onze mensen komen altijd op de eerste plaats. We investeren in opleidingen, goede apparatuur, fijne werkplekken en een goede sfeer. We houden van een bourgondisch tintje, dus we combineren graag het nuttige met het aangename. Herken je je in ons manifest?

Geloof in kennisdeling en blijf je ontwikkelen

VACATURES

GROUP9 legt de lat hoog. Je werkt samen met klanten en collega’s: collegiaal, niet-hiërarchisch en gericht op resultaat. Onze cultuur is open en direct; we schakelen snel. Besluiten nemen we samen.

Passie voor het JAVA vak is het allerbelangrijkste. Verder verwachten we van elkaar: Betrokkenheid, Respect (Koester het Verschil), Autonomie en Energie. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest naar voren komen. Vanuit onze waarde “Koester het Verschil” komt naar voren dat we niet op zoek zijn naar één profiel. We waarderen juist de verschillen in het individu en richten ons meer op het versterken van de al sterke punten dan op het verbeteren van punten die minder ontwikkeld zijn.

Bij klanten zitten we vaak in rollen als Senior Developer, Lead Developer, Scrum master of Architect. Wij verwachten dan ook dat jij kennis en ervaring hebt in het uitvoeren van (een of meer van) deze rollen. Wij hechten sterk aan (het ontwikkelen van) soft skills. GROUP9 consultants werken vaak in grote programma’s en zitten daar in leidende of invloedrijke rollen. Daarin red je het niet met hard-skills alleen.

Dit betekent ook dat je een positief kritische houding hebt. Je kijkt met een scherpe blik naar de organisatie, je ziet mogelijkheden tot verandering. Wel wel vanuit een positieve gedachte; we willen onze klanten beter maken. Je bent een doener: niet alleen praten over de verbeteringen, maar deze omzetten in actie.

Op kennis vlak verwachten we natuurlijk dat je eigen gereedschapskist met tools goed gevuld is, en je hier kennis en ervaring van hebt. Wij zijn niet het bedrijf dat lijstjes afvinkt, maar juist op zoek naar mensen die kunnen laten zien de concepten achter de tools te begrijpen. We verwachten dat je kennis hebt van: Programmeren, Design, Version Control, Quality Control, Testing, Development processen, DevOps en integratie. Deze kennis verwachten we op gebieden als backend development, front-end (web) development, databases en architectuur. Belangrijker nog: we verwachten dat je een eigen mening hebt over software development: hoe kan dit beter en professioneler uitgevoerd worden?

Tenslotte is een praktische gereedschapskist natuurlijk belangrijk voor je inzetbaarheid. Dit betekent kennis en ervaring met verschillende tools, languages en frameworks. Hierbij geldt geen concrete lijst van eisen (buiten Java natuurlijk), maar zaken waar je aan kan denken zijn:

  • Java
  • Jakarta EE
  • Spring (Boot)
  • Databases (SQL en NoSQL)
  • Docker
  • Micro services
  • Data processing
  • REST
  • Security
  • Messaging (JMS, Kafka, etc)


Voor meer informatie over de technieken waar we zelf naar kijken en interesse in hebben kan je
altijd kijken naar onze Technology Radar.

/OVER ONS

Een eigentijdse taskforce

GROUP9 legt de lat hoog. Je werkt samen met klanten en collega’s: collegiaal, niet-hiërarchisch en gericht op resultaat. Onze taskforce staat voor: open en direct contact, we schakelen snel. Besluiten nemen we samen. We zijn een hechte en inspirerende ‘Java-familie’ die altijd opzoek is naar de synergie.

We verwachten van elkaar: passie, betrokkenheid, het koesteren van elkaars verschillen, autonomie en een energieke uitstraling. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest naar voren komen

/JOIN GROUP9

Ben jij de Java developer of architect die we zoeken? Stuur direct je reactie en CV via dit formulier.
Voor meer informatie kun je bellen met 085 060 4737 en vraag naar Bas van den Eertwegh.

Meer weten? Kom gerust binnen voor een bakkie