Je maakt onderdeel uit van een hecht team

JOIN GROUP9

We werken samen aan uitdagende en inhoudelijke projecten, die onze klanten verder helpen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbinnen we veel van elkaar leren. Belangrijke beslissingen neem je samen met collega’s en opdrachtgevers. Hierbij is eigen verantwoordelijkheid doorslaggevend.

Onze mensen komen altijd op de eerste plaats. We investeren in opleidingen, goede apparatuur, fijne werkplekken en een goede sfeer. We houden van een bourgondisch tintje, dus we combineren graag het nuttige met het aangename. Herken je je in ons manifest?

Geloof in kennisdeling en blijf je ontwikkelen

VACATURES

We zijn altijd op zoek naar goede nieuwe collega’s. Bezit jij het GROUP9-DNA?

/OVER ONS

Een eigentijdse taskforce

GROUP9 legt de lat hoog. Je werkt samen met klanten en collega’s: collegiaal, niet-hiërarchisch en gericht op resultaat. Onze taskforce staat voor: open en direct contact, we schakelen snel. Besluiten nemen we samen. We zijn een hechte en inspirerende ‘Java-familie’ die altijd opzoek is naar de synergie.

We verwachten van elkaar: passie, betrokkenheid, het koesteren van elkaars verschillen, autonomie en een energieke uitstraling. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest naar voren komen

/JOIN GROUP9

Ben jij de Java developer of architect die we zoeken? Stuur direct je reactie en CV via dit formulier.
Voor meer informatie kun je bellen met 085 060 47 37 en vraag naar Bas van den Eertwegh.

Meer weten? Kom gerust binnen voor een bakkie