Je maakt onderdeel uit van een hecht team

JOIN GROUP9

 

We werken samen aan uitdagende en inhoudelijke projecten, die onze klanten verder helpen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbinnen we veel van elkaar leren. Belangrijke beslissingen neem je samen met collega’s en opdrachtgevers. Hierbij is eigen verantwoordelijkheid doorslaggevend.

Onze mensen komen altijd op de eerste plaats. We investeren in opleidingen, goede apparatuur, fijne werkplekken en een goede sfeer. We houden van een bourgondisch tintje, dus we combineren graag het nuttige met het aangename. Herken je je in ons manifest?

/OVER ONS

Een eigentijdse taskforce

GROUP9 legt de lat hoog. Je werkt samen met klanten en collega’s: collegiaal, niet-hiërarchisch en gericht op resultaat. Onze taskforce staat voor: open en direct contact, we schakelen snel. Besluiten nemen we samen. We zijn een hechte en inspirerende ‘Java-familie’ die altijd opzoek is naar de synergie.

We verwachten van elkaar: passie, betrokkenheid, het koesteren van elkaars verschillen, autonomie en een energieke uitstraling. Vijf belangrijke waarden die in ons manifest [manifest] naar voren komen

Meer weten? Kom gerust binnen voor een bakkie